Vörösborok
MÁTRAI VÖRÖS CUVÉE 2014
Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 2 hetes héjon áztatás következett. Léelválasztás után a nemes...
HAVAS-hegyi KÉKFRANKOS 2018
A teljes érésben lévő szőlőt kézzel szüreteltük, 2 hetes héjon áztatás jött, spontán erjesztéssel. Az újbort egy évig...
HAVAS-hegyi CABERNET FRANC 2016
Készítése: A kissé túlérett szőlő bogyózását követően 3 hetes héjon áztatás következett. Lé elválasztás után a nemes...
MÁTRAI MERLOT 2016
Készítése: A jól beérett szőlőt kézzel szüreteltük, majd bogyózás után három hétig héjon áztattuk, spontán...
MÁTRAI PINOT NOIR 2018
Készítése: A teljesen beérett szőlőt a kézi szüret után lebogyóztuk, majd 17 napig héjon áztattuk és erjesztettük. A...
MÁMOR 2016
Három kiváló kékszőlő /Kékfrankos, Cabernet franc és Blauburger egybeszüretelésével készült ez a gyümölcsös illat- és...
MÁTÉ BORA 2016
Különlegesen szép, a maradék természetes cukortartalma miatt behízelgően finom, Cabernet Sauvignon-ból készült testes...
Merlot 2018
A kissé túlérett szőlőt kézi szüret után spontán erjesztettük, három hétig héjon áztattuk. Az újbort egy évig...
Superior Vörös QV 2017
Három kiváló szőlő túlérett termésének egybeszüretelésével, spontán erjesztéssel készült ez a gyümölcsös illat és...
Turán 2018
Igazi borkülönlegesség! A kézi szüret után, bogyózás, spontán erjesztés, 10 napos héjon áztatás következett. Az egyéves...